top of page

Microdermabrasie

In de loop der jaren verliest de huid zijn jeugdige glas en elaticiteit. Dit is een natuurlijk  proces, doordat he tlichaam minder collageen en elastine aanmaakt. Bovendien wordt veroudering van de huid versneld door externe factoren zoals zonlicht, te weinig nachtrust, stress, etc. Met een Dermalift behandeling kan dit proces vertraagd worden en geeft de huid zelf weer haar jeugdige uittraling terug. 

 

Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een mechanische dieptereiniging, microdermabrasie. 

 

De microdermabrasie is  voor iedereen geschikt.Het apparaat kan zo afgesteld worden dat wij ook de meeste gevoelige huid kunnen behandelen. Een microdermabrasie behandeling kan ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen:

- Futloze, droge en ruwe huid

- Zonschade

- Actieve acne-huid, vette huid

- Acne littekens

- fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels

- Verstopte, vergrote poriën

- Littekens

- Rokershuid

 

Na de behandeling kan de huid licht egaal rood zijn en kunnen kleine schaafwondjes of rode strepen ontstaan. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de diamand microdermabrasie. Na 24 uur is de meeste roodheid weg. Meestal gaat de huid na twee dagen licht schilferen. Je kunt de huid kalmeren met een aanbevolen creme. Het is belangrijk om de huid tot 4 weken na de behandeling goed te beschermen met een SPF. Tot drie dagen na de behandeling mag je geen Vitamine A, retinol of retinal gebruiken. Ook wordt het gebruik van Fruitzuren (AHA's) afgeraden de eerste dagen. 

  • TikTok
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
bottom of page