top of page

Anti aging Radiofrequent

Als de eerste rimpels en plooien tevoorschijn komen, geeft je huid een teken dat ze bijna met pensioen gaat. 

 

Wanneer je als vrouw in de overgang komt, maakt de huid namelijk geen collageen meer aan. Hierdoor wordt de huid dunner en neemt de elastine af, wat rimpels en plooien veroorzaakt. Een goede oplossing voor dit probleem is een anti-ageing behandeling bij onze salon.

 

Met onze radio frequent behandeling zorgen we ervoor dat rimpels vervagen en je weer een mooie glans op je gezicht krijgt.

De Radio Frequentie behandeling is een methode met bewezen resultaat voor het gladmaken van rimpels en het herstellen van de gezichtscontouren. Daarnaast kan de Radio Frequentie zorgdragen voor de hernieuwde vorming van gezond collageen.

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van het RF systeem. Dit systeem geeft radio frequente energie af tot 5 mm in de huidlagen en het onderliggende weefsel. Met dit hightech systeem brengt de huidtherapeut de hoogfrequente energie op een veilige en met precisie gecontroleerde wijze in de huid. Er ontstaat een gelijkmatige en exact op het volume van het weefsel afgestemde warmte.

Door de onderhuidse verwarming trekt het collageen, de bouwsteen van uw huidstructuur, direct samen. Dit effect zorgt ervoor dat uw huid en gezichtscontouren snel strakker worden. Na verloop van tijd vormt er zich een nieuw, gezond collageen. Het weefsel verstrakt zich nog verder, de huid wordt steeds ‘jonger’, gladder en eenvoudigweg mooier.

Na de Radio Frequentie behandeling wordt een masker naar keuze aangebracht in combinatie met blauw, oranje of roze licht van het Facial Light Mask. Chrome Frequency brengt de werkstoffen diep in de huid en zorgt voor een ontspannende behandeling met direct resultaat.

  • TikTok
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
bottom of page